top of page

Παρουσίαση του e-twinning προγράμματος μας η θεατρική μας παράσταση!

Μετά από μια χρονιά γεμάτη όμορφες δημιουργικές δράσεις και συνεργασίες, το πρόγραμμα μας έφτασε επιτέλους στο τέλος. Το μεγάλο φινάλε δε θα μπορούσε παρά να γιορταστεί με κάθε επισημότητα και κέφι, με επίτιμους προσκεκλημένους μας τους γονείς των μαθητών μας οι οποίοι για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του προγράμματος στους γονείς στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Οι προσκλήσεις μας!

Η παρουσίαση χωρίστηκε σε 4 μέρη

  • Οι συνδέσεις μας και η γνωριμία μας με τα υπόλοιπα νηπιαγωγεία

  • Η δημιουργία του ήρωά μας

  • Θεατρική παράσταση βασισμένη στο έμμετρο θεατρικό που δημιούργησε το σχολείο μας

  • Παιχνίδια στην αυλή- μπανανοπάρτι

Το θεατρικό μας χρησιμοποίησαν και τα συνεργαζόμενα νηπιαγωγεία είτε στις παρουσιάσεις του προγράμματος στους γονείς των μαθητών τους είτε στήνοντας όπως εμείς μια παράσταση βασιζόμενοι σ'αυτό. Πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε την παράσταση μας!

Το τραγούδι "Ποιος κοροϊδεύει τις πατούσες μου" που διασκεύασαν οι κυρίες και τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Χανίων ξετρέλανε κυριολεκτικά τους καινούριους μας φίλους και αποτέλεσε την έναρξη της παράστασης μας. Δείτε απόσπασμα από τις πρόβες μας

Κι η παράσταση αρχίζει...!!!!!!!!!!!!

Το σκηνικό μας δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το κομμάτι της ιστορίας που δημιούργησαν τα δικά μας παιδιά, του 14ου Νηπιαγωγείου Χανίων. Ο χάρτης της ζωής του Γορίλα που του χάρισε ο δικός μας Βίκτωρ Μπαουλάκης, ένας χάρτης που συμπληρώθηκε σταδιακά κατά την διάρκεια της παράστασης, όταν ο κάθε ήρωας παρουσίαζε μια πλακέτα με τον ήρωα και το όνομα του Νηπιαγωγείου που τον δημιούργησε!

Με ένα αγαπημένο τραγούδι που θεωρείται ύμνος στη φιλία και τραγούδησαν τα παιδιά καραόκε έκλεισε η θεατρική μας παράσταση!

Το πάρτι όμως δε σταματά εδώ...και τι πάρτι, μπανανοπάρτι εννοείται!

Ένας πλούσιος μπουφές με εδέσματα φτιαγμένα και από μπανάνα εκτός των άλλων, και παιχνίδια στην αυλή!

Παιχνίδι στόχου: ταϊζουμε τον γορίλα μας με μπανάνες

Ζωγραφική σε μπαλόνια: ζωγραφίζουμε τον αγαπημένο μας ήρωα

Ήταν το πρόγραμμα που συγκίνησε τα παιδιά περισσότερο από κάθε άλλη δράση μας τη χρονιά που πέρασε και , ναι, τέλειωσε! Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και όσα κέρδισαν από το πρόγραμμα τα παιδιά των 11 Νηπιαγωγείων που συνεργαστήκαμε. Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν εμπλακεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος, συναδέλφους, μαθητές, γονείς...όπως είπε και ο Βίκτωρ μας...

Ό,τι αγαπάμε αληθινά, το κουβαλάμε στην καρδιά!

Πάμε για άλλα!!!!!!!!!

Σε πρώτη προβολή!
Τελευταίες αναρτήσεις
Αρχείο
Ετικέτες

     14ο Νηπιαγωγείο Χανίων           Ακολουθήστε μας στη νέα μας ιστοσελίδα!
                    https://blogs.sch.gr/14nipchan/

bottom of page