top of page

Μίλα και Σουτ! Μια ιδιαίτερη παράσταση!

Σήμερα οι μαθητές μας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση της θεατρικής ομάδας Κοπέρνικος, η οποία πρωτοπαίχτηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την περίοδο 2016 - 2018 και δημιουργήθηκε, ως ειδική παραγγελία, της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη». Το πρωτότυπο κείμενο και την μουσική υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και βραβευμένοι δύο φορές με το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής και τη διεθνή διάκριση White Raven).

Το έργο περιστρέφεται γύρω από την έννοια της αυτογνωσίας και του θάρρους να υπερασπίζεται κανείς την αξία του, όταν όλοι οι άλλοι την αμφισβητούν. Πραγματεύεται ακόμη τη δύναμη της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας, που δεν καταργείται από τη διαφορετικότητα, αλλά ωφελείται από αυτήν. Παράλληλα, μέσα από τα ευρηματικά διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν για τις νότες, για τις παύσεις και για την ιδιαίτερη αξία τους στη μουσική.

Τα παιδιά παρακολουθούσαν ενθουσιασμένα και αλληλεπιδρούσαν με τους ηθοποιούς της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της παράστασης! Μία

από τις παραστάσεις που πραγματικά απολαύσαμε!

Σε πρώτη προβολή!
Τελευταίες αναρτήσεις
Αρχείο
Ετικέτες

     14ο Νηπιαγωγείο Χανίων           Ακολουθήστε μας στη νέα μας ιστοσελίδα!
                    https://blogs.sch.gr/14nipchan/

bottom of page