24/11/2019

Την Παρασκευή, οι μαθητές μας επισκέφτηκαν το Μουσείο Ελιάς στις Βούβες ( θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανάρτηση) και στη συνέχεια την εταιρεία Kolympari S.A στο Κολυμπάρι, που ανήκει στην οικογένεια Μιχελάκη, την οικογένεια της Σοφούλας μας.

Στις εγκαταστάσεις της επι...

17/11/2019

Άλλη μια δράση που υλοποιήθηκε από όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι να φυτέψουν τα παιδιά ένα δέντρο στην αυλή του σχολείου τους! Θα το φροντίζουμε, θα το μετράμε κάθε 3 μήνες και θα καταγράφουμε την ανάπτυξη του.

Εμείς με τη βοήθεια του κύριου Θανάση,...

16/11/2019

Μία από τις πρώτες δράσεις των TreeHuggers ήταν να βγούμε έξω, να παρατηρήσουμε και να μετρήσουμε τα δέντρα της αυλής μας. Σας τα παρουσιάζουμε μαζί με κάποιες ενδεικτικές εργασίες μας !

08/11/2019

Μαθαίνουμε πώς να μετράμε την ηλικία των δέντρων, παίζουμε παιχνίδια ζωγραφίζουμε δέντρα όπως ο Kandinsky χρησιμοποιώντας τόσους κύκλους όσα είναι και τα χρόνια μας (οι κυρίες εξαιρούνται!) και τέλος φτιάξαμε δεντρομπισκότα!

Ήταν άκρως απολαυστικά!!!

07/11/2019

 Στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, το νηπιαγωγείο μας επισκέφτηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης που εδρεύει στην Αεροπορική Βάση Σούδας που βρίσκεται στον κόλπο της Σούδας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εισέλθουν στην στατική...

Please reload

Σε πρώτη προβολή!

Μένουμε σπίτι...μαζί! Η επίσημη παρουσίαση του έργου μας!

August 8, 2020

1/10
Please reload

Τελευταίες αναρτήσεις
Please reload

Αρχείο
Please reload

Ετικέτες