Μουσική Πινακοθήκη: Παρουσίαση του προγράμματος στους γονείς και καλοκαιρινή γιορτή!

16 Jun 2016

Το eTwinning πρόγραμμα  «Μουσική Πινακοθήκη» παρουσιάστηκε στους γονείς στο τέλος του σχολικού έτους σαν τελική γιορτή !

 

 

Αφού προβλήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος, ακολούθησε δρώμενο βασισμένο στο υπέροχο κείμενο που έγραψε για τις ανάγκες του προγράμματος η συνάδελφος Γιώτα Καλτσίδου, την οποία ευχαριστούμε πολύ!

 

Εμπλουτίστηκε με μουσικές που είχαμε δουλέψει με τα παιδιά κατά την διάρκεια του προγράμματος, τα είδη της μουσικής που γνωρίσαμε στο μοναδικό αυτό ταξίδι μας, μουσικά παιχνίδια, παιχνίδια με τις νότες, τραγούδια γνωριμίας και συνεργατικά που δημιουργήθηκαν για το πρόγραμμα. 

 

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη γιορτή μας!

 

 

  Άλλο ένα υπέροχο, δημιουργικό και διασκεδαστικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του... Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα υπόλοιπα Νηπιαγωγεία που υπήρξαν συνοδοιπόροι μας και ανακαλύψαμε κοντά τους τη χαρά που μπορεί να προκύψει από μια τόσο δυνατή συνεργασία! Τους γονείς των μαθητών μας που, και σε αυτό το πρόγραμμα, μας συγκίνησαν με το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους σε ό,τι και αν τους ζητήσαμε. 

 

Και φυσικά.... τους μικρούς μας μαθητές! Η χαρά μας είναι απερίγραπτη για όλες εκείνες τις στιγμές που τους βλέπαμε να χαίρονται, να μαθαίνουν, να δημιουργούν και να απολαμβάνουν κάθε στάδιο αυτής της υπέροχης δουλειάς.

 

Σε κείνους είναι αφιερωμένο και το παρακάτω βίντεο της γιορτής...χωρίς λόγια...

 

 

 

 

Please reload

Σε πρώτη προβολή!

Μένουμε σπίτι...μαζί! Η επίσημη παρουσίαση του έργου μας!

August 8, 2020

1/10
Please reload

Τελευταίες αναρτήσεις
Please reload

Αρχείο
Please reload

Ετικέτες