top of page

1ο Πανελλήνιο Βραβείο για τους TreeHuggers στο "Κάν' το ν' ακουστεί 2020"

Το 14ο Νηπιαγωγείο Χανίων κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό «Κάν'το να ακουστεί 2020»

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Ψηφοφορία των Ακροατών του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020” που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 με μεγάλη επιτυχία.

Το 14ο Νηπιαγωγείο Χανίων συμμετείχε και αυτή την χρονιά στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό "Κάν'το να ακουστεί 2020" με ένα συνεργατικό μήνυμα που προέκυψε μέσα από το eTwinning έργο "eTreeHuggers: 1,2, Tree, Hug the Trees with me", με τη συμμετοχή 16 σχολείων. Το μήνυμα στο οποίο συμμετείχε ήταν το Νο 4990 "Αν κάθε μέρα". Νηπ.Οσσάς

Κάθε σχολείο επέλεξε ένα δέντρο και συμπλήρωσε τη φράση "Αν κάθε μέρα". Όλες οι ηχογραφημένες προτάσεις ανέβηκαν στην πλατφόρμα του έργου όπου και ψηφίσαμε τις δημοφιλέστερες. Έτσι προέκυψε και η συγκεκριμένη συμμετοχή. Τα παιδιά φύτεψαν ένα δεντράκι στην αυλή τους και μέσα από ποικίλες βιωματικές δράσεις, προσπαθούν να προστατεύσουν τα δέντρα. Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα παρακάτω σχολεία:

Νηπιαγωγείο Όσσας

12ο Νηπ. Βέροιας

29ο Νηπ. Σερρών

Νηπ. Κεντριού Κρήτη

Νηπ. Καναλίων Κέρκυρας

8ο Νηπ. Κιλκίς

4ο Νηπ. Πυλαίας

8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

14ο Νηπ. Χανίων

20ο Νηπ. Καρδίτσας

2ο Νηπ. Χαλκίδας

Νηπ. Λυκόγιαννης

2ο Νηπ. Μουδανίων

2ο Νηπ. Χρυσούπολης

Νηπ. Αυλωναρίου, Εύβοια

8 ΝΓ Αρτέμιδος

Στην κατηγορία του ραδιοφωνικού μηνύματος πρώτο τερμάτισε το μήνυμα στο οποίο συμμετείχε το Νηπ.Κεντριού : Νο 4990 "Αν κάθε μέρα". Νηπ.Οσσάς έχοντας λάβει συνολικά 2.412 καρδιές , ανάμεσα σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας!

Μία νότα χαράς τις δύσκολες μέρες που διανύουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας για το Νηπιαγωγείο μας, για τους μικρούς μας μαθητές και για τους γονείς !

Η επισκεψιμότητα στη σελίδα της Ψηφοφορίας ήταν εντυπωσιακή και η ανταπόκριση της κοινότητας συγκινητική! Συνολικά προσέλκυσε 480.000 επισκέψεις, ενώ οι καρδούλες που δόθηκαν σε όλες τις συμμετοχές άγγιξαν τις 35.000!

Εφέτος, η αγωνία για τους νικητές για κάθε κατηγορία κράτησε μέχρι τελευταία στιγμή. Μέσα σε όλο το χρονικό διάστημα έγιναν και ανατροπές στις πρώτες θέσεις και ο υγιής συναγωνισμός έδειξε και πάλι ότι ακούστηκε πολύ μακριά το σύνθημα “Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, αγκαλιάζουμε τη Γη”.

Η επίσημη ανακοίνωση από τον διοργανωτή εδώ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας ψήφισαν και να συγχαρούμε δημόσια όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Το βραβείο το αφιερώνουμε σε όλα τα παιδιά μας και τους υποσχόμαστε ότι θα το γιορτάσουμε μόλις βρεθούμε ξανά όλοι μαζί!

Σε πρώτη προβολή!
Τελευταίες αναρτήσεις
Αρχείο
Ετικέτες

     14ο Νηπιαγωγείο Χανίων           Ακολουθήστε μας στη νέα μας ιστοσελίδα!
                    https://blogs.sch.gr/14nipchan/

bottom of page