Αγιασμός και χρήσιμες οδηγίες για την προσέλευση των μαθητών/τριών

Screenshot_53.png

Αγαπητοί γονείς,

Ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022 θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ. στον  αύλειο χώρο του σχολείου.  

Κατά την προσέλευση σας παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού (μάσκα και αποστάσεις). Οι μαθητές/τριες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους εκτός από την μάσκα τους  και την δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (self) τεστ. 

Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Ειδικότερα για τους μαθητές/τριες : 

θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι:

– το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9,

– ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορονοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες,

– η δωρεάν διάθεση self-test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

Σας περιμένουμε όλους! Καλή σχολική χρονιά!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Τακτικές συνεδριάσεις

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δ.Σ. και Νηπιαγωγείου συνεδριάζει την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για τη συμμετοχή σας στη λήψη αποφάσεων αναφορικά με ζητήματα που αφορούν τα παιδιά και το σχολείο μας. Να είστε όλοι εκεί!