Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε!

Δείτε τα αναλυτικά προγράμματα που ισχύουν για την προσχολική αγωγή στη χώρα μας και γνωρίστε τους στόχους και τις δεξιότητες που καλούμαστε να καλλιεργήσουμε ως εκπαιδευτικοί στην τάξη μας μαζί με τα παιδιά μας. Στην κατηγορία αυτή θα μπορείτε να δείτε σημαντικά άρθρα που αφορούν την εκπαίδευση μικρών παιδιών και κρίνονται καίρια για την προσχολική αγωγή σήμερα.

Children in Indoor Playground

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2021-2022

 

Πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας που έχει εγκριθεί και ισχύει για το σχολείο μας για το  σχολικό έτος 2021-2022/

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Δείτε εδώ το νέο Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο, όπως θεσμοθετήθηκε με το  ΦΕΚ 5961- 17/12/2021, στο πλαίσιο του αναπροσανατολισμού της σχολικής εκπαίδευσης με βάση τις επιστημονικές εξελίξεις και τις αναδυόμενες απαιτήσεις της κοινωνίας του μέλλοντος. 

Virtual-Classroom-The-Future-of-Distance

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να διαβάσετε την Πολιτική Ορθής Χρήσης για Ασφάλεια στο Διαδίκτυο που ισχύει στο Νηπιαγωγείο μας.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεφυλλίσετε τον Οδηγό Γονέα που έχει εκπονήσει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και ενημερωθείτε για θέματα που σίγουρα σας ενδιαφέρουν σχετικά με την ανάπτυξη του παιδιού σας και τη φοίτηση του στο νηπιαγωγείο.

 

ΔΕΠΠΣ-ΑΠΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

 

Το Διαθεματικό  Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών (Δ.Ε.Π.Π.Σ.)
και τα Αναλυτικά  Προγράμματα Σπουδών (Α.Π.Σ.) της υποχρεωτικής εκπαίδευσης,
όπως ορίστηκαν από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο το 2003.