top of page

Ας γνωριστούμε τραγουδώντας – Συνεργατικό cd για την Μουσική Πινακοθήκη

Κατά την έναρξη του προγράμματός μας τα μέλη έφτιαξαν ένα μικρό τραγούδι γνωριμίας για να συστηθούν στους καινούργιους τους φίλους ! Και τα έντεκα τραγούδια των μελών ενώθηκαν και δημιουργήθηκε το πρώτο συνεργατικό cd της Μουσικής Πινακοθήκης !

Με βάση τις μουσικές προτιμήσεις των παιδιών, κάθε νηπιαγωγείο έπρεπε να δημιουργήσει ένα τραγούδι με ρυθμό γνώριμου τραγουδιού και με αυτό να παρουσιάζετε στις τηλεδιασκέψεις που θα ακολουθούσαν ! Τα τραγούδια αφού ηχογραφήθηκαν από κάθε νηπιαγωγείο ανέβηκαν σε μια πολυμεσική αφίσα στην ιστοσελίδα thinglink.com που δημιούργησε το 29ο Νηπ. Σερρών σε μορφή παζλ.

Όλα τα τραγούδια των μελών συγκεντρώθηκαν και έγινα ένα online βιβλίο ( e-book) από το νηπιαγωγείο Γαρδικίου.

Ο τελικός στόχος όμως ήταν να δημιουργηθεί ένα cd με όλα τα τραγούδια γνωριμίας των νηπιαγωγείων που θα μοιράζονταν και στα παιδιά και θα έμενε στην cdθήκη του κάθε σχολείου. Αυτό το εγχείρημα το ανέλαβε να το εκτελέσει το 4ο Ολοήμερο Νηπ. Πυλαίας με απόλυτη επιτυχία! Έφτιαξε τις απαραίτητες μουσικές γέφυρες, την διαμήνυση του κάθε τραγουδιού και το οπισθόφυλλο του cd που θα εκτυπώναμε ! Στο εξώφυλλο του cd μπήκε η εικόνα του λογοτύπου μας και ο τίτλος : «Ας γνωριστούμε τραγουδώντας» .

Εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε βλέποντας το παρακάτω βίντεο που δημιουργήσαμε !

Σε πρώτη προβολή!
Τελευταίες αναρτήσεις
Αρχείο
Ετικέτες

     14ο Νηπιαγωγείο Χανίων           Ακολουθήστε μας στη νέα μας ιστοσελίδα!
                    https://blogs.sch.gr/14nipchan/

bottom of page