top of page

Δώρα Αγάπης στο Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης-Δελτίο Τύπου

Με πολλή αγάπη και χαρά συμμετείχαμε αυτά τα Χριστούγεννα σε μια συνεργατική δράση προκειμένου να προσφέρουμε λίγη χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Εμείς και οι φίλοι μας από τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα eTwinning νηπιαγωγεία, συγκεντρώσαμε παιχνίδια, γραφική ύλη και βιβλία για τους μακρινούς μας φίλους, εστιάζοντας στο βαθύτερο νόημα των γιορτών που δεν είναι άλλο από την αγάπη και την προσφορά. Για την δράση αυτή συντάχθηκε ένα κοινό Δελτίο Τύπου, το οποίο εστάλη σε τοπικά έντυπα και ηλεκτρονική μέσα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 14ο Νηπιαγωγείο Χανίων E-twinning “Ι can touch a cloud …I can dream my school”. Όλοι μαζί για ένα όνειρο… για το Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Μπορούμε να κάνουμε όνειρα, να βάλουμε στόχους μικρούς και μεγάλους, να καταστρώσουμε σχέδια και να διαγράψουμε το δρόμο προς την πραγματοποίησή τους; Να φανταστούμε και να σχεδιάσουμε το ιδανικό σχολείο; Να παρέμβουμε στο δικό μας για να γίνει πιο συναρπαστικό, πιο ενδιαφέρον; Μέσω του e-Twinning προγράμματος μας : “Ι can touch a cloud …I can dream my school”. “Μπορώ να αγγίξω ένα σύννεφο ... Μπορώ να ονειρευτώ το σχολείο μου», 15 νηπιαγωγεία, 24 νηπιαγωγοί και 316 νήπια, μπορούν να ονειρεύονται, μπορούν να μαθαίνουν τον τρόπο να πετυχαίνουν τα όνειρά τους, μπορούν να σκεφτούν το σχολείο που επιθυμούν,

να οργανώνουν δραστηριότητες και να συνεργάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους! Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος αυτές τις γιορτινές μέρες ονειρευόμαστε να προσφέρουμε Δώρα Αγάπης στο Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Με όλη μας την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση, εκπρόσωποι του προγράμματος μας, επισκεφτήκαμε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, το Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειο Νοσοκομείου. μεταφέροντας τα πακέτα που κατέφθασαν από όλα τα σχολεία του προγράμματός μας και περιείχαν βιβλία, παιχνίδια και γραφική ύλη. Τα πακέτα με περισσή αγάπη ετοίμασαν οι 24 νηπιαγωγοί, τα 316 παιδιά και οι γονείς τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στέκονται πάντα στο πλευρό μας σε ό,τι κι αν χρειαστεί! Τραγουδήσαμε όλοι μαζί τα κάλαντα, τους δώσαμε τα δώρα τους, τους μιλήσαμε για όσα μαθαίνουμε στο πρόγραμμά μας, χορέψαμε και φύγαμε γεμάτοι υπέροχα συναισθήματα! Με ευχές για Υγεία, Χαρά, Όνειρα & Παιδικά Χαμόγελα!!!

Η αφίσα μας

Παρά τα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν, η σκέψη μας είναι μαζί με τους φίλους μας στην Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες και ευχόμαστε τα δώρα μας να τους πρόσφεραν χαρά και όμορφες στιγμές.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις νηπιαγωγούς, τους φίλους μας και τους γονείς του 4ου Νηπιαγωγείου Πυλαίας που έκαναν εφικτή την πραγματοποίηση της δράσης αυτής

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Σε πρώτη προβολή!
Τελευταίες αναρτήσεις
Αρχείο
Ετικέτες

     14ο Νηπιαγωγείο Χανίων           Ακολουθήστε μας στη νέα μας ιστοσελίδα!
                    https://blogs.sch.gr/14nipchan/

bottom of page