top of page

Πάμε παραλία; Ουπς! Σκουπίδια παντού...

Κανείς δεν θα πίστευε ότι μόλις λίγους μήνες πριν στην ίδια αυτή παραλία που βρίσκεται κάτω από το σχολείο μας, στη γειτονία μας, δίπλα στα σπίτια μας,παιδιά και μεγάλοι χαίρονταν το καλοκαιράκι και βουτούσαν ανέμελοι στα όμορφα νερά της...

Η παραλία του Κλαδισού, γεμάτη με κάθε είδους βιομηχανικά και οικιακά απόβλητα, δεν θύμιζε σε τίποτε την όαση που γνωρίζουμε στην άκρη της πόλης... ευτυχώς, για κάθε πρόβλημα υπάρχει πάντοτε και μια λύση... ώρα για δράση λοιπόν!

Και πώς θα μπορούσαν να λείπουν από μια τόσο ανιδιοτελή πράξη αγάπης για το περιβάλλον οι Super Climate Five;;; Οι ήρωες του 14ου και του 2ου Νηπιαγωγείου Χανίων, τα super climate φιλαράκια της πόλης μας, συμμετείχαν στην εκστρατεία καθαρισμού της παραλίας του Κλαδισού που διοργανώθηκε στις 26 Ιανουαρίου από την Green Team Εθελοντές Δεδισά και την Π3= Plastic Pollution Prevention.

Οι προσκλήσεις δόθηκαν και όλοι μαζί τα καταφέραμε μια χαρά!

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 110 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. μαζί με πολλά ογκώδη αντικείμενα όπως λάστιχα φορτηγών και στρώματα κρεβατιών.

Αυτό το περιβάλλον μας αξίζει!

Το φωνάξαμε με όλη μας τη δύναμη σε όλους τους συμπολίτες μας,

δημοσιεύοντας ένα Δελτίο Τύπου των δυο νηπιαγωγείων στα ηλεκτρονικά και έντυπα δημοσιογραφικά μέσα της πόλης, τα οποία και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Σε πρώτη προβολή!
Τελευταίες αναρτήσεις
Αρχείο
Ετικέτες

     14ο Νηπιαγωγείο Χανίων           Ακολουθήστε μας στη νέα μας ιστοσελίδα!
                    https://blogs.sch.gr/14nipchan/

bottom of page