Μίλα και Σουτ! Μια ιδιαίτερη παράσταση!

10 Dec 2019

Σήμερα οι μαθητές μας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση της θεατρικής ομάδας Κοπέρνικος, η οποία πρωτοπαίχτηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την περίοδο 2016 -  2018 και δημιουργήθηκε, ως ειδική παραγγελία, της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη». Το πρωτότυπο κείμενο και την μουσική υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ και βραβευμένοι δύο φορές με το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής και τη διεθνή διάκριση White Raven).

 

 

Το έργο περιστρέφεται γύρω από την έννοια της αυτογνωσίας και του θάρρους να υπερασπίζεται κανείς την αξία του, όταν όλοι οι άλλοι την αμφισβητούν. Πραγματεύεται ακόμη τη δύναμη της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας, που δεν καταργείται από τη διαφορετικότητα, αλλά ωφελείται από αυτήν. Παράλληλα, μέσα από τα ευρηματικά διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν για τις νότες, για τις παύσεις και για την ιδιαίτερη αξία τους στη μουσική.

 

Τα παιδιά παρακολουθούσαν ενθουσιασμένα και αλληλεπιδρούσαν με τους ηθοποιούς της ομάδας σε όλη  τη διάρκεια της παράστασης! Μία 

από τις παραστάσεις που πραγματικά απολαύσαμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Σε πρώτη προβολή!

Μένουμε σπίτι...μαζί! Η επίσημη παρουσίαση του έργου μας!

August 8, 2020

1/10
Please reload

Τελευταίες αναρτήσεις
Please reload

Αρχείο
Please reload

Ετικέτες