top of page

Ο Άκης Σπιτάκης στα Χανιά!

Με μεγάλη συγκίνηση και έναν δικό μας ταξιδιωτικό οδηγό, αποχαιρετούμε κι εμείς στο 14ο Νηπιαγωγείο Χανίων τον αγαπημένο μας Άκη Σπιτάκη! Μας κράτησε παρέα και μας χάρισε αξέχαστες στιγμές κάνοντας τις γκρίζες μέρες της καραντίνας δημιουργικές και γεμάτες νέους φίλους!

Χαιρόμαστε τόσο που είχαμε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουμε με πάνω από 200 νηπιαγωγεία τους τελευταίους 3 μήνες και με την τελευταία αυτή αποστολή να γνωρίσουμε κάθε γωνία της χώρας μας. Δημιουργήσαμε με τη σειρά μας ένα όμορφο βίντεο για να ξεναγήσουμε τους φίλους μας στα όμορφα Χανιά! Μπορεί σε ένα βίντεο να μη χωράνε όλες οι ομορφιές αυτού του ευλογημένου τόπου, η πόρτα μας όμως θα είναι για πάντα ανοιχτή για όσους θέλετε να ανακαλύψουν από κοντά αυτή την μαγική πόλη!

Κλείνοντας με την τελευταία αποστολή του eTwinning έργου μας " Μένουμε σπίτι...μαζί!", αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα εσάς τους γονείς, που όλο αυτό το διάστημα συμμετείχατε τόσο ενεργά στο πρόγραμμα. Φυσικά, τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φυσική επαφή μας στην τάξη, για εμάς όμως ήταν ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε κάποια στοιχειώδη επικοινωνία με τα παιδιά μας.

Φροντίσαμε οι αποστολές να μην χρειάζονται τίποτε περισσότερο από μια φωτογραφία και να προσφέρουν σε εσάς και τα παιδιά σας δράσεις γεμάτες δημιουργικότητα, δράσεις που έκαναν την άχαρη καθημερινότητα και τα προβλήματα που είχαμε να διαχειριστούμε όλοι μας λίγο πιο υποφερτά. θέλουμε να πιστεύουμε πως το κέρδος που αποκόμισαν τα παιδιά "μας" βλέποντας σχολείο και οικογένεια ενωμένους μέσα σ'αυτή τη δοκιμασία άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω.

Πατώντας επάνω στην εικόνα, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του προγράμματος συγκεντρωμένες και να θυμηθείτε ξανά το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί με τον αγαπημένο μας ήρωα, τον Άκη Σπιτάκη.

Σε πρώτη προβολή!
Τελευταίες αναρτήσεις
Αρχείο
Ετικέτες

     14ο Νηπιαγωγείο Χανίων           Ακολουθήστε μας στη νέα μας ιστοσελίδα!
                    https://blogs.sch.gr/14nipchan/

bottom of page